Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 опасности, които причиняват рак: избавете се от тях ВЕДНАГА!

Моят дом e моята крепост, но това не винаги е така

rak Опасностите в нашия дом дебнат едва ли не зад всеки ъгъл. BBC Health публикува статия, в която са описани само 4 опасности, които на пръв поглед изглеждат безобидни, но това не означава, че не могат да ни навредят.

В домовете ни има някои неща, които могат да донесат много вреда за здравето. Това са само 4 опасни предмети, които могат да предизвикат много сериозни заболявания, а в някои случаи дори рак. Внимателно разгледайте този списък и изхвърлете тези неща.

1. Ароматизатори за въздух

Повечето ароматизатори съдържат канцерогени. Проучванията показват, че те могат да влошат съществуващо белодробно заболяване, особено астма. Заменете обикновените освежители за въздух конвенционални етерични масла. Те миришат по-свежо и изпаренията им дори са здравословни.

2. Свещи

Проведено е изследване, което показа, че 40% от свещите съдържат вредния елемент олово. Сменете парафинови свещи със свещи от естествен восък.

3. Художествени материали

Дори и в тези на пръв поглед безобидни неща могат да съдържат канцерогени. Например, най-обикновените маркери и цветни моливи съдържат вещества, които причиняват алергии и рак. Преди време дори беше заловена опасна канцерогена партида от пастелни бои, произведена в Китай, в която имаше много високо съдържание на олово. Ако детето ви иска да рисува, купувайте боички от по-известни марки.

4. Шампоани

Шампоани попадат в този списък, и това съвсем не е изненадващо, тъй като повечето от тях съдържат токсични химикали. Затова е по-добре да ги замените с шампоан собствено производство. Ако не ви се занимава да правите сами миещи средства, то тогава предпочитайте онези продукти, които имат повече естествени съставки. Бъдете внимателни, ако шампоана, който предпочитате съдържа Sodium laureth sulfate, Natrium laureth sulfate или Propylene glycol.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *