ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 лечебни и вкусни напитки, които връщат енергията и доброто самочувствие

Навярно винаги бързате и почти винаги имате едно и също извинение: „Сега нямам време да направя нещо добро за себе си“

напитки

Ние живеем бързо, ядем бързо и за съжаление остаряваме твърде бързо. С течение на годините трупаме не само излишни килограми, но и много, много умора.

В забързаното ежедневие повечето от нас имат нужда от енергия през деня. Нещо, което ще ни ободри, ще ни върне силите и ще подейства като рестарт. И, както почти винаги се получава, искаме тази енергийна напитка сега, веднага или възможно най-бързо. първото, за което се сещате, е кафе. Разбира се, кафето също е вкусно и много полезно. Но не бива да се прекалява с него. Ето защо най-добре е да имаме на разположение напитка, която ще ни освежи мигновено и ще е полезна.

Вече знаете, че е препоръчително да се пие чаша топла вода сутрин на гладно, и половин час след това да закусите. За това не е нужно нито кой знае колко време, нито пари. Чашата топла вода на гладно сутрин също е алтернатива на кафето, но има и други…

Това са 3 напитки, препоръчани от диетолозите, които ще ви освежат, ще ви направят по красиви и ще ви помогнат да останете в кондиция през целия ден.

Топла лимонада

Лимонов сок в чаша топла вода, с или без мед, е чудесно средство за премахване на токсините и за по-добро храносмилане. Лимоновият киселина ускорява процеса на разтваряне на мазнините.

В същото време комбинацията от витамин С и селен забавя процеса на стареене, а витамин B защитава вашето здраве и нервната ви система.

Кисело мляко с ленено семе, сусам и слънчоглед

Хората, които имат проблеми със запека, преди закуска трябва да пият по чаша кисело мляко, в което преди това се добавя 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица сусамово семе и 1 супена лъжица от белен суров слънчоглед. Прокарайте тази смес през блендера, оставете за половин час, след това изпийте и сте готови.

Зелен чай

Тази напитка не само, че е добре за детоксикация на организма, но работи добре и за красотата. Пийте по една чаша сутрин, преди закуска. Зеленият чай в същото време е чудесен антиоксидант.

Тези напитки могат да бъдат консумирани и през деня, тъй като те не са силни, нито са вредни. Разбира се, напълно достатъчно е да ги консумирате и само сутрин. За да разнообразявате може и да ги редувате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *