Начало / КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС / Има как да излекувате запека! Ето го решението!

Актуални промоции в lekuva.net

Има как да излекувате запека! Ето го решението!

Моят проблем се задълбочи през годините. Първоначално страдах от депресия, след това започнах да качвам килограми и накрая бях със запек, разширени вени и никакво самочувствие.

Животът ми се срина преди повече от 4 години, когато разбрах, че мъжът ми ми изневерява. Не беше временно увлечение, той беше влюбен в нея. Разделихме се, въпреки че нямах желание, защото го обичах толкова силно… Вследствие на това изпаднах в тежка депресия. Спрях да се храня здравословно и изобщо не

Вече не страдам от запек

Вече не страдам от запек

обръщах внимание на себе си. В основното ми меню имаше вафли, пасти и чипсове. А вечер сядах пред телевизора с пица, купена от кварталната пицария, а късно през нощта хапвах по един кроасан или шоколад.

Напоследък обаче осъзнах много неща. Нали хората, решили да се променят, обикновено казват как са станали една сутрин с решението да направят живота си по-хубав. При мен това решение дойде през нощта, когато зяпах монитора и четях някакви истории. Попаднах на историята на жена, която пишеше, че е болна от рак на дебелото черво. Обясняваше, че преди това е имала сериозен запек и че храната, която е консумирала, е била крайно нездравословна. Честно казано, се стреснах и си зададох въпроса дали искам да умра скоро. Отговорът беше „не“. Въпреки болката, нещастията, депресията… Исках да живея!

Още на следващата сутрин изхвърлих всички вафли в коша за боклук. Беше събота, седнах на компютъра и започнах да чета как да си излекувам запека. Така попаднах на статия на един наш професор, който препоръчваше билкова хранителна добавка на име „Бодилакс“. Доверих се на написаното и си го поръчах. Пия го от няколко седмици и при мен резултатът е впечатляващ. Вече мога да заявя категорично, че не страдам от запек! Този проблем е в миналото и съм щастлива от този факт!

Анета

Оценете статията
Оценка 2.6 от 8 гласували
loading...

Актуални промоции в lekuva.net

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*