ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Караджов излекува рак с помощта на зелев сок

Проф. Караджов спрял химиотерапията, защото обичания зелев сок го избавил от рак. Възползвайте се и вие от тази здравословна мъдрост

Както научихме от репортаж по btv, проф. Караджов бил опериран от рак на дебелото черво.

Той отказал да се подлага на химиотерапия. Тогава лекарите го запитали дали е решил да се самоубива.

Проф. Янаки Караджов е микробиолог. Той решил да си приготви у дома собствен имуностимулатор.

Като микробиолог проф. Караджов знае, че лактобацила е мощен имуномодулатор.

karadjov-rak
Проф. Караджов

Проф. Караджов решава да се лекува не с бацила от киселото мляко, а от киселото зеле.

Когато приготвяме кисело зеле и видим, че сокът е станал мътен, това означава, че лактобацилът е в процес на размножаване.

Въпреки, че вече 20 години проф. Караджов е жив, здрав и изключително жизнен, негови колеги биолози и медици са настроени скептично относно българския зелев сок, защото в тази невероятна туршия има сол.

Доц. Светослав Ханджиев от Европейската академия по хранене коментира, че в България се консумира голямо количество сол, както и в другите страни от балканския полуостров.

Сол лежи в основата на редица заболявания.

karadjov-sok
Против употребата на сол
karadjov-sok
Проф. Караджов пребори рак със зелев сок

Проф. Караджов е решил и този проблем. Вместо по 30 грама сол на литър вода, с която ще залее зелето в бидона, проф. Караджов слага по 8 грама.

Той слага и мед в кацата със зеле. Неговите приятели коментират, че не е добре да се пие ракия със салата от сладко зеле.

Но проф. Караджов е установил, че лактобацилите изяждат меда и така се размножават много по-бързо и в по-големи количества по време на ферментацията.

Така, че когато вкусният и полезен зелев сок ферментира, той е кисел и много приятно солен, а не сладък.

zelev-sok
Колкото повече червено цвекло, толкова по-полезен зелев сок

Проф. Караджов слага 1/2 кг хрян, който повишава имунитета и червено цвекло, което придава приятно розов цвят на полезния зелев сок, освен това червеното цвекло се използва в борбата с рак.

В семейството на проф. Караджов от години не се пият никакви безалкохолни питиета като Фанта и Кола, а зелев сок, при това в неограничени количества.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 8 до “Проф. Караджов излекува рак с помощта на зелев сок

  1. Илонка каза:

    Здравейте,може ли телефон ва контакти с професор Караджов?
    Благодаря предварително!

  2. Elica Simeonova каза:

    Здравейте,

    пиша това, за да предпазя всички, които са прочели „невероятрните“ статии за професор Янаки Караджов, който уж безвъзмездно лекува хора с рак на дебелото черво със сок от кисело зеле. Тъй като майка ми беше три пъти оперирана от тумор на дебелото черво и всеки път минава през химиотерапия, решаваме да опитаме и алтернативна медицина. В интеренет сме чели какви ли не статии. Тази година попаднахме и на поредната вълна статии за този професор, който вече 21 години раздавал безплатно този сок на сумати болни хора и сам себе си излекувал от рак на дебелото черво. Според поредицата статии човекът бил невероятен филантроп и раздавал сока безплатно ЦЕЛИ 21 години. До вчера. Решаваме със сестра ми и майка ми да му се обадим и да помолим да вземем няколко литра от церителния зелев сок. Какво става? Няколко пъти с еопитваме да се обадим на въпорсния професор, който, оказва се, съвсем не е чак такъв филантроп и на няколко пъти ни затръшва телефона преди да успеем да обясним каквото и да било и ето на миналата седмица най-после го заварваме в малко по-добро настроение, в което ни обяснява как 21 години е разадавал зелевия си сок безплатно, обаче наскоро, съвсем наскоро е дал чудодейната рецепта на една асоциация и тя произвежда сока за по 40 лева на литър (той може да ни набави). За да има ефект лечението ние трябва да си вземем минимум 10 литра, като само първите 3 дни отивали 3 литра и после се пиел цял месец. Съответно ако желаем консултация с него, той е професор и консултацията е 80 лева! След което отново ми затръшна телефона, че нямал време.
    ХОРА!, не се лъжете! Може и зелевият сок да е помогнал на някого да пребори рака, но каква е тази смес от зелев сок, която струва 40 лева? Задайте си малко въпроси! Цялото ми семейство е изтормозено от ужасът, който изживяваме с лечението на майка ми и когато се обаждаме обнадеждени на един „човеколюбец“ да ни помогне не това е отношението, което човек очаква! Да уточня, че ние имаме парите и можем да ги дадем, но цялата история и отвратителното държане на поредния излекувал хиляди намирисва порядъчно.

    • Ивелина каза:

      Здравейте Проф.Караджов ,

      Ще може ли един телефон за вразка имам въпроси по приготвянето на зелевия сок ?

      Благодаря
      Ивелина Георгиева

  3. Живко каза:

    Здравейте,

    И аз искам да попитам колко мед е необходимо да прибавим към литър вода? А хрянът и цвеклото цели ли се слагат и трябва ли да се белят?

    Благодаря!

  4. Зоя каза:

    Колко мед е необходимо да прибавим към литър вода.Защото може би е от значение при толкова малко сол,зелето няма ли да се точи и да се развали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *