Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кое е общото между пластичната хирургия и хиромантията в Япония?

Хиромантията е много популярна в Япония

човешка  длан

Жителите на Страната на изгряващото слънце вярват, че съдбата може да се промени. Ако нещо не те устройва в предначертаното свише, ще ти помогне „коригираща“ операция.

Един сеанс при хиромант струва от 100 долара нагоре. След като погледне рисунките на ръцете, специалистът разказва на посетителя каквото очаква в бъдеще. Ако предсказанието не го устройва, клиентът може да се опита да надхитри съдбата, като промени линиите на дланта си с помощта на обикновена козметична хирургия, която премахва ненужните линии и оставя белези там, където е нужно.

За периода 2011 -2013 г. в страната са проведени 37 подобни операции, като стойността им е около 1000
долара. Процедурата не е дълга-10-15 минути. Обикновено лекарят „заменя“ от 5 до 10 линии на дланта. Понякога пациентите правят върху ръцете си рисунки с маркер, показвайки на хирурга как трябва да изглежда „плетеницата на съдбата“ след операцията.

Доктор Мацуока, който е извършил около 20 подобни операции, твърди, че промяната на линиите на съдбата не е толкова проста: „Ако се опитвате да създадете линия с помощта на лазер, трябва да сте художник – казва той. – Задачата ви е да нарисувате линия върху ръката на пациента с помощта на електрически скалпел, тъй като за разлика от хирургическия разрез линиите по дланта никога не са напълно прави. Ако обгорите кожата недостатъчно силно и се възползвате от обикновен скалпел, не се образуват линии. Като цяло, процедурата е сложна, но трябва да бъде извършена
правилно“.

Според Мацуоко повечето хора, които използват услугите му, са мъже и жени на възраст до 30 години, вярващи в гадания. Мъжете най-често го молят да им направи по-изразителни линии, които обозначават богатство и успех, а жените обикновено се стремят да удължат линията на любовта. Не ги плаши дори дългият период на възстановяване – за да заздравее дланта след процедурата, е нужен около месец.

Колкото и да е странно, констатира Мацуоко, някои от пациентите му наистина скоро след операцията постигат желаното. След като „нарисувал“ линия на брака на една от пациентките си, тя се омъжила.

„Ако човек вярва, че ще му провърви, в един момент това наистина се случва -казва той. – И причината изобщо не е в линиите на дланта.“, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *