Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как може естествено да избелите зъбите си!

Как да станете притежатели на красива усмивка без вреда за здравето на зъбите?

бели зъби

Процедурата на изкуствено избелване на зъбите включва механическо или химическо разрушаване на горния слой на емайла, което може да направи зъбите силно чувствителни към въздействия.

Можем ли да избелим зъбите си у дома? Може, при това тези методи са по-евтини и не така агресивни.

Най-разпространените начини са използването на лимон, сода за хляб, активен въглен, избелващи пасти за зъби и др. Трябва да помним, че избелващите пасти трябва да се употребяват не повече от месец, тъй като абразивът може да увреди емайла.

Нашите баби са използвали кора от лимон, с която старателно обтривали повърхността на зъбите. Избелващият ефект се базира на действието на плодовите киселини. Другият начин е със сода за хляб, която се нанася върху марлен тампон и с него се обработват зъбите. Содата активно разрушава налепа и въздейства върху горния слой на емайла, пише вестник „Феномен“.

Но ефектът от домашните процедури не се забелязва бързо. Оптималният вариант е съвместяването на професионално и домашно избелване. И двата метода са безвредни при задължителното условие да се спазва правилна технология от лекаря и пациента.

В преследване на „холивудска усмивка“ не забравяйте, че най-важното е здравето на зъбите и тяхната естествена красота…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето как може естествено да избелите зъбите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *