Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

„Плешив“ котарак спасява от депресия (част 1)

Мнозина навярно знаят какво представлява терапията с кучета, когато тези животни помагат на хората в старческите домове или болниците да се справят със стреса или болестите. Но, както се оказва, тази роля съвсем не е чужда и за котките.
Няколко специално обучени котки терапевти работят в Колорадо, САЩ, а един котарак, голият сфинкс Пиглет, живее в Колорадо Спрингс.
Когато Пиглет се отправя на своята важна работа в една от клиниките на града или в центъра за възрастни хора, той винаги е издокаран в ярък пуловер, яке или друга дрешка. Той изглежда обаче все така странен и мнозина го наричат Йода или Извънземен. Обикновено Пиглет пристига на автомобил със своята стопанка Деби Полели. Всъщност голият котарак изобщо не се страхува нито от колите, нито от специалната чанта, в която го носят, не нервничи по време на пътешествието и на пръв поглед изглежда, че харесва облеклото си. Впрочем на гардероба на Пиглет би могла да завиди самата Лейди Гага.
„Нима това наистина е котка?“ – питат удивените пенсионери, повечето от които никога по-рано не са виждали такава порода. Понякога те бъркат Пиглет с куче от породата чихуахуа.

Продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *