ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Алергията към парфюми може да причини главоболие

„Забелязах, че получавам главоболие от някои парфюми. Това наистина ли е така, или е само мое внушение? И какви парфюми или одеколони да използвам при това положение?“
Борислава Чехларова, София

Парфюми, дезодоранти, шампоани – всички козметични средства могат да причиняват главоболие, ако предизвикват алергия. Тя може и да не се изрази в обрив, а само в упорито главоболие. При парфюмите това се случва по-рядко, но е възможно, защото често в тях има животински и растителни вещества, които алергизират. При дезодорантите е по-често. Понякога човек не знае откъде му се е довлекло главоболието, а то е от козметиката!
Лечението е да използвате не парфюми, които са концентрирани, а одеколони. И като пробвате – да изберете одеколона, който не ви носи главоболие.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *