Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Трагично! Анорексия уби 18-годишно момиче от София

Ваня Станева е починала заради отказ на всички органи вследствие на анорексия

Когато била на 16 години, Ваня Станева от София взела решението, че ще сложи край на безкрайните обиди и подхвърляния по неин адрес. Тогава момичето тежало 72 килограма и било обект на множество подигравки от страна на съучениците й. Всички те я обиждали, наричали я дебела. Това съсипали психиката на Ваня, заради което се разболяла от анорексия и това довело до тъжната й участ.

В началото родителите на софиянката не се притеснявали за здравословното й състояние, разказва Агенция Блиц. Момичето се хранело разделно, спортувало и постепенно свалило килограмите, които му били в повече.

Самата Ваня обаче все не била доволна от резултатите и в един момент просто спряла да се храни.

Именно тогава близките й проумели, че момичето страда от анорексия. Започнал ужасът – болници, психологическа и физическа помощ.

По време на терапията имало моменти, които давали надежда, че Ваня ще се оправи, но след това идвали отново мигове на криза.

Последната такава била няколко месеца преди смъртта й. Въпреки че Ваня гледала устремено напред – към завършване на училище и продължаване на образованието в чужбина, тялото й не издържало.

Девойката си отишла от този свят преждевременно – само на 18-годишна възраст, защото голяма част от органите й вече не функционирали.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *