Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3-дневна диета за супер плосък корем

Всяка жена си мечтае за плосък корем, нали така!

Предлагаме ви изпитан метод за постигане на секси коремче – ефикасна 3-дневна диета, която ще ви вкара бързо във форма точно в онази част от тялото, с която са свързани преобладаващата част от притесненията ви.

Според авторите на въпросната диета, благодарение на въпросния режим човек може да свали до 4 килограма и до 3 сантиметра от обиколката на талията си.

Ето я и самата диета:

Ден 1 – закуската се състои в 30 грама извара с тънка филия пълнозърнест хляб, в червена чушка и рохко яйце. Обядът е спагети със сирене, а следобедната закуска – чаша прясно изцеден портокалов сок, който е разреден с равно количество минерална вода. Вечерята се състои в зелена салата с малко шунка и кисело мляко;

Ден 2 – за закуска се изяждат 2 филийки пълнозърнест хляб с 2 парчета сирене и домат. Обядът е задушен ориз и салата от краставици, а следобедната закуска – 100 грама безсолна извара с 50 милилитра прясно изцеден сок от портокал и лъжичка мед. Вечерята е зелева салата с филийка пълнозърнест хляб;

Ден 3 – за закуска се изяждат отново 2 филийки пълнозърнест хляб, които са намазани с тънък слой масло и с мед. Към тях се хапват и 2 мандарини. Обядът е пиле с картофи и броколи с портокал за десерт, а следобедната закуска – 2 с.л. мюсли и чаша прясно мляко. За вечеря се приготвя салата от зеле, моркови, домати и целина, която се изяжда с чаша айран и филийка пълнозърнест хляб.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “3-дневна диета за супер плосък корем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *