Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Любопитно за мъжете

Мъжете, които се бръснат всеки ден, по рядко страдат от сърдечно-съдови заболявания и по-лесно понасят стресовите ситуации, живеят по-дълго от онези, които обрасват с четина. Това са открили британски учени.

В дългосрочното проучване участвали 2500 мъже на възраст 45-58 години от Уелс, които представили на експертите информация за начина си на живот. Анализът на данните показал убедително, че мъжете, които се бръснат ежедневно, по-често правят секс, по-рядко пушат и по-малко страдат от проблеми със сърцето. Било установено, че на скоростта на растеж на космите въздействат хормоните тестостерон и естроген, които, от своя страна, са свързани с развитието на сърдечно-съдови заболявания.

Из в. „Лечител”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *