Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 здравословни преимущества на малките гърди

Ето защо в здравословен план е по-добре да имаш малки гърди!

Дамите, към които природата не е била особено щедра и е надарила с чифт не чак толкова големи гърди, не бива да приемат това като проблем, като повод за притеснения и смущения. Факт е, че малките гърди могат да бъдат също толкова секси, колкото и големите, затова притежателките им трябва да бъдат повече от горди. Нещо повече – предлагаме ви и 3 доказани преимущества в здравословен план, които не чак толкова пищната гръд има:

–          малките гърди са по-здравословни – става дума за това, че когато дамата не е обременена от тежестта на големите гърди, тя по-лесно спортува, движи се повече и изпълнява всякакви натоварвания с лекота. Едновременно с това, тя е лишена от тежестта, която неизменно върви с големия бюст и която е в състояние да предизвика дори болки и заболявания на гръбначния стълб. Доказана е и връзка между пищните гърди и хроничното главоболие;

–          малките гърди гарантират по-добра чувствителност – когато жената е с малък бюст, всяко стимулиране в областта се усеща много по-силно. Причината се крие в това, че големите гърди имат много повече мастна тъкан. Самата мастна тъкан няма нищо общо с усещанията, които на практика зависят от жлезите. При по-малките гърди жлезите са по-лесни за стимулиране;

–          малките гърди запазват младостта – и не на последно място – малките гърди са тези, които гарантират, че жената ще изглежда по-млада за много по-дълго време. Това се свързва не само с отпускането на кожата в специфичната зона, но и с асоциациите, които различните размери гърди създават.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “3 здравословни преимущества на малките гърди

  1. Фен на мини гърдите каза:

    Най-важното предимство на жените с малки гърди е високата им потентност и страхотните им техники в леглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *