ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Аюрведа съвети за отказване от тютюнопушенето

Много хора се опитват многократно да спрат да пушат, но колкото и опити да правят те не изтрайват повече от седмица. Тялото ви реагира агресивно, когато внезапно спрете да пушите. Това е така, защото тялото ви е свикнало с вредните вещества, които се съдържат в цигарите като никотин и катран. Поради тази причина Аюрведа пледира за подсилване на организма и борба с тютюнопушенето. Тъй като пушенето е вредно за здравето на всеки човек по-долу ви предлагаме няколко Арюведа терапии за отказвене от вредния навик

Намалете приема на киселинни храни  – това са млечни продукти, чай, кафе, тестени изделия, хляб и др. За сметка на тези храни увеличете алкалните като стафиди, боб, глухарче, цвекло и др., тъй като те са особенно полезни за организма при отказване от тютюнопушенето.

Приемайте много витамин С. На хората, които пушат този витамин им е два пъти повече необходим в сравнение с хората, които не пушат. Старайте се да консумирате храни като портокали, грейпфрути, лимони и др., защото те са богат източник на витамин С.

Старайте се да слагате в чая си или кафето мед. Малките количества сладки храни, напитки и ястия намаляват желанието за пушене.

Всеки път, когато изпитате желание за пушене близнете малко сол това веднага убива желанието ви за пушене.

Вземете една ряпа и и изтискайте сока, след което добавете малко мед към този сок и от тази отвара пиите по два пъти на ден. Това ще повиши устоичивостта на организма срещу тютюнопушене.

Винаги, когато изпитате нужда да запалите поредната цигара дъвчете сладка папрат. Тя е много добър заместител на цигарата. Сладкия вкус на папрата убива поривите за пушене, а също така и облекчава и кашлицата при пушачите.

Тези съвети са много полезни, защото може да бъдат направени без да се полагат много усилия и са едни от първите крачки към отказването от вредния навик – тютюнопушене.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Искате ли да спрете цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *