Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жените допускат тези 4 основни грешки в грижата за интимната си хигиена

Интимната хигиена трябва да бъде тема с особено внимание за всяка жена!

Всяка дама смята, че прави необходимото, за да бъде интимната й хигиена на подобаващо ниво? Но наистина ли това е така? Замисляли ли сте какво правите, защото сте убедени, че е правилно, и към кои действия се придържате просто защото така сте свикнали, защото ви е по-лесно и удобно.
Дори да не го признаваме, често допускаме грешки в интимен план, които се отразяват на здравословното ни състояние в една или друга посока. Затова предоставяме ви списък с 4-те грешки, които най-често жените правят. Ако откриете себе си в някой от тези пропуски, по-добре преосмислете грижите, които полагате за интимната си хигиена. Това все пак е вашето здраве!
Ето ги и грешките:
–    при инфекцията на влагалището предпочитате да приложите самолечение, а не да се консултирате със специалист – при наличието на парене, на сърбеж и дискомфорт в областта на влагалището, много жени изчакват проблемът да отшуми сам. Не му обръщат необходимото внимание или дори прибягват към самолечение, което може да окаже негативен ефект в случаите, когато не е ясна причината за възпалението;
–    за интимната си хигиена използвате обикновен сапун – тази на пръв поглед невинна грешка, може да ви навлече куп неприятности, тъй като киселинността на кожата на тялото и тази в интимната зона е различна;
–    не обръщаш внимание на тежкия месечен цикъл – много жени смятат, че каквото и неразположение да изпитват по време на менструация, то е нещо нормално. А на практика може да става дума за сериозен здравословен проблем;
–    и не на последно място – избираш бельото си по хубост, а не по удобство – това е най-голямото прегрешение, което жената може да допусне към интимната си хигиена.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *