ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Имат ли вина високите токове за разширените вени?

Една от най-приятните летни радости за жената е да има Възможност да покаже красивите си крака. Ако обаче се отнасяте небрежно към своите крака, рискувате да се лишите от това удоволствие. Лятото „разболява“ не само стъпалата, но и глезените, и прасците също. Понякога нещата стават доста сериозни и вие сте принудени пак да обуете панталона,  който така ви е омръзнал цяла зима.

Никой не в застрахован от варикозно разширени вени, обаче дамите, които цяла година не слизат от обувките с висок ток – те са първи в рисковата група. А през лятото вероятността от тази неприятна болест се увеличава. Механизмът на развитието е доста прост: всичко на тази земя е устремено надолу, именно под въздействието на земното притегляне – това, естествено, засяга и кръвта, която циркулира по нашите вени. Под собствената си тежест и изтласквана от сърцето, кръвта през цялото време се опитва да се задържи по краката ни. И за да се върне нагоре, е нужна мощна помпа тази роля се изпълнява от глезенните мускули.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Имат ли вина високите токове за разширените вени?

  1. Pingback: Това са обувките, които всяка жена трябва да притежава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *