Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

УВЛЕЧЕНИЕТО ПО ПОРНОГРАФИЯTA МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ИМПОТЕНТНОСТ

Все повече млади хора в Италия страдат от заболяване, което сексолозите нарекоха „сексуална анорексия“. С други думи, мъжете изпитват трудности с ерекцията. Група италиански учени от Нацио­налната Асоциация на андролозите посочват като причина за това увлечението по порнографията в подрастваща възраст.

Специалистите провели из­следване, в което взели участие 28 хиляди мъже. Според ръководи­теля на групата Карло Форест, през последните години усилено се разпространява и гледа порно­графия в Интернет.

И основно от подрастващи на възраст 14 години. По тази причина към 25-тa си година младите хора стават едва ли не равнодушни дори към най-завладяващите сцени. Освен това порнографията формира сексуал­ност, която е далеч от реалните полови отношения. „Всичко това води до обща загуба на либидото и дори до импотентност“ – казва Форест.

Това обаче може да се оправи с правилна терапия и психологична помощ. Много хора влизат в стра­ниците с интернет-порнография на възраст от 13 до 44 години. А пикът на интереса към тази тема се пада на мъжете от 25 до 44 години. Към 55-годишна възраст този интерес намалява.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “УВЛЕЧЕНИЕТО ПО ПОРНОГРАФИЯTA МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ИМПОТЕНТНОСТ

  1. Pingback: Колко си нормална с порното? – 8 „странни“неща, които са си съвсем нормални | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *