Тинктура от люляк лекува ставните болежки

Болките в краката и ставите са често срещан проблем, но ето, че вече знаем как с вълшебна тинктура от люляк може да облекчите вашето състояние

Болките в краката и ставите са често срещан проблем. Особено през нощта, когато тялото се отпусне, болките се засилват и правят живота ни непоносим. Но ето, че вече знаем как с вълшебна тинктура от люляк може да облекчите вашето състояние, съветва ни Фрамар.

Това е една традиционна рецепта, която е практикувана от нашите баби и дядовци в миналото. Особено важно е да отбележим, че сега е сезонът на ароматния люляк и можете с лекота да си набавите нужните съставки, за да си направите най-доброто домашно средство за лечение на болните стави.

luljak
Използвайте тунктура от люляк при ставни проблеми

А ето и какво ви е необходимо, за да си направите тази чудна тинктура.

Набавете си около 1 чаена чаша свежи цветове от люляк. Нужна ви е и около 500 мл силна ракия.

За да си приготвите тази чудодейна смес е необходимо да смесите двете съставки в стъклен съд.

После оставете сместа да престои поне 1 седмица на тъмно и прохладно място. Докато трае този период, не пропускайте да разклащате добре сместа.

Когато вече е готова тинктурата от люляк, можете да си направите компреси и с тях да налагате болезнените стави и така да престоите цяла нощ.

Само след няколко процедури ще се убедите, че ефектът от тази уникална тинктура от люляк и ракия ще направи чудеса с вашите болежки.

Другият начин за третирани на болезнените места е чрез напояване на тампонче със сместа и с леко масажно движение да ги разтривате. Бързо ще се усетите желаното облекчение и ще се отървете от болката.

Артромин
Артромин – чудото за ставите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *