Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подпишете договор за спиране на цигарите със себе си!

Днес знаем, че пушенето съкращава живота. През 2004 г. доклад върху едно дългогодиш­но проучване (което проследява здравето на 34 439 лекари в продължение на 50 години) съобщава, че онези, които не отказали цига рите, починали с около 10 години по-рано от останалите, които никога не били пушили. Добрата новина е, че отказването на цигари­те на възраст 60, 50, 40 или 30 години връща към продължителността ни на живот респек­тивно три, шест, девет или десет години.

спиране на цигарите, кудзу корен, тютюнопушене

Пушенето силно затормозява сърцето. Пушачите са със 70% по-застрашени от смърт, причинена от сърдечносъдово забо­ляване, от непушачите. Според едно фин­ландско проучване, ако сте под 40 г. и пуши­те, има пет пъти по-голям риск да получите инфаркт, отколкото ако не го правите.

Цигарите ускоряват пулса, повишават кръвното налягане, провокират допълнител­но действието на факторите, водещи до сгъс­тяване на кръвта, понижават „добрия“ холес-терол, увеличават триглицеридите и увреж­дат стените на кръвоносните съдове. А това не включва важната им роля при съдови за­болявания като инсулт или импотентност, както и при болести на белите дробове като хроничен бронхит и емфизем.

 

И след като знаете всичко това, мислим, че е време да подпишете договор за спиране на цигарите със самите себе си. Да, това не е шега, а ето и как трябва да изглежда този договор:

 

Моят договор за спиране на цигарите:

 

Аз,………………………ще спра цигарите на………………(дата).

От този ден нататък ще бъда непушач, освободен от физическото, психическото, социално и икономическо бреме на тютюна. Отказвам се от пушенето заради себе си, но също така и заради (списък с любимите хора):……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….Когато изпитам нужда да пуша, ще използвам следните стратегии, за да преодолея желанието:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ако ми е необходима подкрепа, ще се обадя на ………………………………

След три месеца без дим ще се възнаградя с ………………………………

Наградата ми след шест месеца ще бъде  ………………………………

Наградата ми след девет месеца ще бъде  ………………………………

Ще празнувам една година живот без цигарен дим с ………………………………

 

Подпис: ………………………………

Свидетел: ………………………………

 

НОВО! Американски билков продукт за отказване от алкохолизма и цигарите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *