При инфаркт: Изпитано средство, което прилагат в чужбина

Има ли начин човек да се спаси при инфаркт? Да. В чужбина прилагат средство от народната медицина, което действа безотказно

За него научихме от д-р Джон Кристофър, който в продължение на 35 години е успял да спаси живота на хиляди пациенти.

Макар и лекар, д-р Джон Кристофър се доверява много повече на природата, отколкото на химическите препарати, затова не веднъж е влизал в конфликт с привържениците на конвенционалната медицина.

Когато човек претърпи инфаркт, задължително трябва да бъде прегледан от лекар и настанен в болница, за да бъдат установени последиците от инфаркта.

инфаркт
При инфаркт в чужбина дават чили с вода на пострадалия

Когато един човек започне да се оплаква от болки в сърцето или станете свидетели как агонизира от болка, докато трае самият инфаркт (пръска се сърцето или част от него), трябва да запазите хладнокръвие и да направите една бърза отвара, която ще върне в кондиция  пострадалия, но ако все още е в съзнание  човек.

В чаша вода слагате 1 ч.л. лютив червен пипер, който в чужбина наричат чили.

Ако пострадалият от инфаркт е в съзнание, той може да изпие лютата вода, която ще го задържи в още по-добра кондиция.

Ако пострадалият е изгубил съзнание, тогава трябва да отворите неговата уста и да му капнете под езика няколко капки от лютата течност. Под езика има рецептори, които ще реагират на лютивината и ще изпратят импулси към мозъка.

инфаркт
Д-р Джон Кристофър

Лют червен пипер, получен от смилането на сушени червени люти чушлета е изключително полезно средство за нашето здраве.

Той е изключително богат на витамин С.

Когато в стомаха попадне люта храна или добавка, тя провокира стомаха и неговите жлези да отделят повече стомашни сокове и предизвикват апетит. Хора, които не изпитват желание да се хранят трябва да ядат люти чушлета, за да възвърнат своя апетит.

Лютите чушлета и чили пипера са добро средство за тонуса на сърцето и на кръвоносните съдове. Лютото задейства процесите в тялото.

Има регистрирани много случаи на болни от рак, от туберкулоза, левкемия, болки в ставите, артрит, ревматизъм, които са оздравели или са се възстановили, след като редовно са яли люти чушки и са слагали чили червен пипер в храната.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *