Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Таблетките за смучене са скъпи бонбони!

Много изследвания потвърждават тезата, че няма смисъл да смучете скъпи таблетки, когато имате болно гърло.

Каквито и съставки да съдържат, те почти нямат възможност да влязат в контакт с инфектираните повърхности в устната лигавица. При инфекция и възпаление на гърлото е по-добре да си купите обикновени бонбони за смучене, но е добре да не съдържат захар. Тъй като инфекцията се облекчава от това, че те стимулират отделянето на слюнка. Слюнката овлажнява устната лигавица и това е достатъчно да облекчи болката и дори да намали кашлицата.

Ето най-бързите и ефикасни методи за лечение на гърло:

Подгответе си напитка с мед и лимон. Това лекарство се прави с топла вода, смесена с 1 чаена лъжичка мед и сока от един лимон. Не се пие горещо. Тази напитка облекчава гърлото и изчиства натрупването на слуз.

Гаргара с ябълков оцет. Този народен лек се прави с чаша вода и се добавят 2 супени лъжици от оцета. Отпийте само една глътка за гаргара и след това я изплюйте. Правете тази гаргара 4-5 пъти през деня.

Опитайте гаргара със смес от сол и топла вода. Добавя се около ½ чаена лъжичка сол в топла чаша вода. Опитайте се да не поглъщате сместа. Това помага да се отървете от слузта в гърлото и да облекчите болката от възпаленото гърло.

Яжте 4 грама суров мед. Медът е убиец на бацилите. Той може да излекува някои болки в гърлото и да премахне ларингита незабавно. (Ако предпочитате да отидете на лекар, който да ви препоръча скъп сироп за кашлица, преди да сте опитали това лекарство – напишете „глупав” върху ризата си и отидете да се погледнете в огледалото).

Добавете сол на парче лимон и го изяжте.

 

Как да направите своя собствена енергийна напитка?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *