ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Таблетките за смучене са скъпи бонбони!

Много изследвания потвърждават тезата, че няма смисъл да смучете скъпи таблетки, когато имате болно гърло.

Каквито и съставки да съдържат, те почти нямат възможност да влязат в контакт с инфектираните повърхности в устната лигавица. При инфекция и възпаление на гърлото е по-добре да си купите обикновени бонбони за смучене, но е добре да не съдържат захар. Тъй като инфекцията се облекчава от това, че те стимулират отделянето на слюнка. Слюнката овлажнява устната лигавица и това е достатъчно да облекчи болката и дори да намали кашлицата.

Ето най-бързите и ефикасни методи за лечение на гърло:

Подгответе си напитка с мед и лимон. Това лекарство се прави с топла вода, смесена с 1 чаена лъжичка мед и сока от един лимон. Не се пие горещо. Тази напитка облекчава гърлото и изчиства натрупването на слуз.

Гаргара с ябълков оцет. Този народен лек се прави с чаша вода и се добавят 2 супени лъжици от оцета. Отпийте само една глътка за гаргара и след това я изплюйте. Правете тази гаргара 4-5 пъти през деня.

Опитайте гаргара със смес от сол и топла вода. Добавя се около ½ чаена лъжичка сол в топла чаша вода. Опитайте се да не поглъщате сместа. Това помага да се отървете от слузта в гърлото и да облекчите болката от възпаленото гърло.

Яжте 4 грама суров мед. Медът е убиец на бацилите. Той може да излекува някои болки в гърлото и да премахне ларингита незабавно. (Ако предпочитате да отидете на лекар, който да ви препоръча скъп сироп за кашлица, преди да сте опитали това лекарство – напишете „глупав” върху ризата си и отидете да се погледнете в огледалото).

Добавете сол на парче лимон и го изяжте.

 

Как да направите своя собствена енергийна напитка?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *