Лютите храни успешно стопяват туморите на опасния рак

Учени са открили, че лютите храни като червения пипер стопяват туморните клетки на опасния рак

Всички люти храни и билки имат антитуморен ефект и се борят с опасната болест рак. Към тях спадат лютите чушки, хрянът, лютият кайенски пипер и джинджифилът. Мексиканските люти чушки Habanero също спадат към този списък с лечебни храни и отскоро се срещат по пазарите у нас.

В лютите чушки се съдържа веществото капсацин, което е без цвят и мирис, но причинява клетъчна смърт на раковите клетки. През 1912 г. химикът Уилбър Сковайл разработил тест, който се използва за измерване лютивостта на лютите чушките и мерните единици за количеството капсацин в тях носят неговото име. През последните няколко години са правени редица изследвания за влиянието на веществото капсацин върху раковите клетки. В едно от тях се наблюдава намаляването им в опитни мишки, на които е давано капсацин с рак на простатата с 80%. При друго изследване върху мишки с ракови клетки от рак на панкреаса е наблюдавано 50% намаляване броят на раковите клетки, пише preventcancer.aicr.org.

лечение на рак
Лютото помага

Един лекар успял да се излекува от рак в 4-ти стадий с помощта на лютите храни. Той си е направил специален сандвич за лечение, продуктите за който се намират и в България. Този сандвич може да го ползвате за храна по 2-3 пъти на ден. В сандвича се използват мексиканските люти чушки Habanero, но ако не ги откриете на пазара, те могат да бъдат заместени с наши люти чушки, но трябва да са много люти.

За приготвяне на сандвича се настъргва една люта чушка Habanero, може и със семената й. Настъргват се и 2 скилидки чесън, добавя се и масло и след като се смесят остава да се намажат на филия хляб. Лекарят ползвал този сандвич е изяждал и по супена лъжица от емулгирано рибено масло от черния дроб на риба херинга като го е приемал 1 път или 2 пъти на ден, но не го е поставял върху сандвича. Например рибеното масло от херинга може да се употребява преди или след вземане на лютия сандвич с храна подходяща за болестта, например зеленчукова салата.

Може да се използват срещу рак и тумори също и задушени и настъргани чесън и чушки Habanero на пара и естествено масло и така да се яде. Да не се ползват маргарин и други вредни масла и храни. За предпочитане е да се ползва сурово или органично масло с масленост над 80%.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *