Лечението на алкохолизма не е възможно само с кодиране

Синът ми е на 28 години, пие от преди 8 години и вече два пъти се е кодирал против алкохолизъм, но като че ли резултатът се бави. Много се тревожа за него. Бих искала да знам дали кодировката няма да окаже вредно влияние на мозъка и на психиката му?

Людмила Станилова – Стара Загора

 

Ако вашият син е вече ал­кохолик, това значи, че у него са се формирали определени стереотипи, поведенчески реакции, свързани със систем­ната употреба на алкохол. Тоест той всичко приема и свързва с алкохола и постоян­но живее с тази зависимост. Ако е така, едва ли само чрез кодиране ще може да се из­лекува от тази зависимост. Кодирането може да помогне, ако синът ви е още в началния период на тази зависимост. Но вие твърдите, че пробле­мът ви е от осем години. Не разчитайте на метода на кодирането, трябва да предприемете по-сериозна стъпка – лечение от алкохол­ната зависимост в здравно заведение.

 

 

Все още ли искате да пиете? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

 


Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *