11 добри причини да не се срещате с женен мъж

Ако сте на ръба на изкушението, прочетете тези 11 добри причини, преди да се втурнете с главата напред към връзка с женен мъж

женен мъж
Връзката с женен мъж е чиста загуба на време (и самоуважение)

Няма нито една добра причина, поради която да поддържате връзка с женен мъж. Дори наглед логичните обяснения не издържат на изпитанието на времето и се оказват лоши идеи.

Защо връзката с женен мъж е нещо повече от загуба на време?

Дори и да убеждавате себе си и околните, че това е само мимолетен флирт връзката с женен, или сериозно обвързан мъж, ще започне да ви тежи като воденичен камък с течение на времето. Каквато и дистанция да си налагате, тя няма да бъде спазена. Най-вече от вас… А дистанцията между двама души е още един прът в колелата във връзката между мъж и жена.

Тези 11 причини, които са един вид предупреждение за неприятностите във връзката с женен мъж, съвсем не са достатъчни. Но, за сметка на това са логични и тествани от хиляди жени, които са имали неблагоразумието да се впуснат в едно такова „приключение“.

1. Той няма никакви задължения към вас.

Мъж, който е в нещастен или незадоволителен брак, може да се увлече от това колко прекрасно се чувства, докато сте заедно. Възможно е дори да декларира нещо от рода на: „Никога досега не съм се чувствал толкова добре и мисля, че мога да прекарам остатъка от живота си с теб!“. Подобно изявление може да звучи като обещание за едно евентуално бъдеще с вас. Това не е така. Не бъркайте любовта с приятното размотаване.

2. Връзката му с вас е доказателство за това как се справя с всяка ситуация, която или не му харесва, или е прекалено трудна за разрешаване.

Вие сте доказателство, че той избягва неприятните ситуации. Това означава, че най-вероятно ще прибегне до някакъв вид заместител или бягство, нещо като отвличане на вниманието, ако се появят противоречия и между вас.

3. Няма смисъл да увъртаме – криенето е уморително.

Пазенето на връзката с женен мъж в тайна може да подкопае самочувствието ви и да ви накара да пропуснете едно от страхотните неща във взаимоотношенията. Ходенето заедно (свободно и без да се криете) изпълва душата с радост. Човек е щастлив най-вече поради факта, че може да бъде с някой, който се гордее да върви редом до него.

4. Той е човек, който седи на два стола.

Мъжът има законни брачни отношения, които поддържат неговия обществен имидж. Също така, има и незаконна връзка с вас, за да компенсира онова, което му липсва или му е отнел семейния живот. Колкото и да не им се иска на мъжете, много жени, които се занимават с женени мъже, започват да негодуват от факта, че той егоистично взима най-доброто от двата свята, докато те са длъжни да се задоволят с компромисите, които той е склонен да направи.

5. Можете ли да обичате някой, който е толкова неуважителен към друга жена?

Връзката с женен мъж ви казва колко малко той уважава жена си, като я мами непрекъснато, вместо да признае собствената си слабост.

6. Губите уважението му и всичко свършва.

Въпреки факта, че е с вас, въпреки че той е този, който трудно казва „Не!“ или „Край!“. И въпреки че непрекъснато ви повтаря колко сте прекрасни… На някакво ниво ще му бъде трудно да ви уважава, щом сте съгласни да бъдете част от едни такива „погрешни“ отношения. Или най-общо казано: той може да не иска връзка, в която участва партньор като него.

7. Не сте престъпник, а съучастник.

Независимо дали ви харесва или не, вие доброволно участвате в това как един мъж нарушава задълженията си и предава доверието на съпругата си. Да не говорим, че грубо разочарова децата си и им пречи да го видят като пример за подражание.

8. Липса на подкрепа.

Той няма да може да се откаже от всичко, за да се притече на помощ, ако имате нужда, тъй като се опитва да ви пази в тайна от жена си. Вероятно винаги ще бъдете на второ място в неговите приоритети.

9. Вие се заблуждавате.

Може непрекъснато да ви уверява колко много означавате за него, възможно е дори да ви нарича „единствена“ или „само моя“. Това, че той не е прекратил взаимоотношенията със съпругата си честно и с уважение (и не е започнал „нормална“ връзка с вас), са действия, които говорят повече от всякакви думи.

10. Пазете се от бумеранга на вината.

Много мъже (и жени) трудно поемат пълната отговорност за своите измамни действия. Човешката природа е такава… По-лесно е да обвиняваме, отколкото да се срамуваме, или да си признаем… Ако жена му разкрие истината за вашата „връзка“, или съвестта го „загризе“, не се изненадвайте – мъжът, който довчера ви е обещавал, че краят на неговия брак е близо, ще се опита да ви обвини и да ви накара да поемете вината за случващото се.

11. Времето (и здравето) е единственото нещо, което не можем да върнем назад.

Забелязали ли сте как годините минават по-бързо с възрастта? Връзката с женен мъж може да продължи дълго, преди да осъзнаете, че сте загубили ценно време, през което сте могли да се насладите на здравословна връзка с шанс за просперитет. Голяма част от жените, които са били във връзка с женен мъж, най-накрая решават, слагат край и продължат живота си. Но те често съжаляват за това, че са изгубили прекалено много и ценно време в безполезна романтика.

Затова, ако сте в подобна ситуация, преценете сами – струва ли си наистина?

Пожелаваме ви да видите вашия любим (женен) мъж такъв, какъвто е в действителност, а не такъв, какъвто на вас ви се иска, или за какъвто той се опитва да се представи.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *