Напитка на руски лечител възстановява чревната лигавица

Чрез възстановяване на чревната лигавица към перфектно здраве! Това може да бъде вашият нов слоган, който ще ви помогне да се възстановите


Възстановяването на чревната лигавица не се предписва само на болни хора. С помощта на напитката, която ви предлагаме, ще можете да помогнете на организма си да се справя с някои неособено леки всекидневни предизвикателства и задачи.

Защо е нужно възстановяването на чревната лигавица?

Според руския лечител Александър Кородецки, възпалението е в основата на всички заболявания. Хроничното възпаление е част от имунния отговор на организма и може да бъде свързано с автоимунни заболявания, кожни проблеми като акне, псориазис и екзема , хронична ставна болка, артрит, умора, подуване и дори депресия.

Днешната рецепта на лечителя Кородецки е изключително проста. За нейното приготвяне ще се нуждаете само от две-три съставки. Това са целина и джинджифил! Противовъзпалителните съединения, съдържащи се в целината – лутеолин и полиацетилен, инхибират ензимите, отговорни за възпалението и спомагат за намаляване на възпалителните простагландини. Освен това, лутеолин и полиацетилен осигуряват облекчение от всички възпаления, възникнали в организма.

Целината е една от най-мощните противовъзпалителни храни, тъй като не се превръща в храна на вредните бактерии, гъбички и вируси, които се намират в тялото ни. В същото време позволява развитието на добри бактерии. Овлажнява кожата на клетъчно ниво, помага за премахване на токсините и отпадъците от чревния тракт и черния дроб, което я прави идеална съставка за различни напитки, които възстановяват чревната лигавица. В същото време с нейна помощ се унищожават патогени, които често са основната причина за възникване на възпалението.

За ползите на джинджифила се е изписало достатъчно

И все пак, нека припомним – джинджифилът с право се нарича лидер в съдържанието на микро и макро елементи, витамини и незаменими аминокиселини.

Освен това той:

– подобрява храносмилането, отстранява признаците на метеоризъм, диария, гадене;

– помага за борба с явлението „морска болест“. С негова помощ се избягват много неприятни симптоми – гадене, повръщане, замаяност, слабост;

– използва се за подобряване здравословното състояние на венците, зъбите (при редовно дъвчене на пресен джинджифил);

– има положителен ефект върху състоянието на сърдечно-съдовата система: нормализира сърдечната честота, кръвното налягане, кръвообращението в мозъка. Също така вещества, съдържащи се в джинджифила, укрепват мускулите на сърцето;

– притежава леко слабително действие – това действие е особено търсено при лечението на възрастни хора.

Тук сме събрали за ваша информация и основните ползи от целината за тялото:

– целината е мощен алкален продукт;

– премахва киселини и токсини от тялото, докато почиства черния дроб и кръвта;

– естествен диуретик;

– ефективно премахва токсините от тялото и намалява подуването на корема;

– намалява апетита за вредна храна;

– помага за работа на надбъбречните жлези и осигурява на организма основни хранителни вещества;

– пази от преяждане;

– подобрява мозъчната дейност.

Минералните соли в сока от целина подхранват импулсната активност и поддържат функцията на невроните, което е от ключово значение, ако страдате от загуба на паметта. Освен това, някои от
елементите, които се намират в целината действат на дълбоко клетъчно ниво, намалявайки болката при мигрена.

Комбинацията от целина и джинджифил дава голям брой антиоксиданти, които спомагат за борбата със свободните радикали, което от своя страна подобрява общото здраве и намалява вероятността от развитието на онкологични заболявания.

С тази напитка ще попълните доставката на важни електролити, като натрий и калий.

Целебният сок съдържа кумарини, за които е известно, че намаляват нивото на стресовия хормон кортизол и повишават активността на левкоцитите.

И не на последно място – отличен е за състоянието на кожата.

Напитката е добър източник на витамин К, който е от съществено значение за еластичността на кожата.

Пийте сока поне 10 дни на празен стомах и не само ще се почувствате, но и ще видите резултата!

Как се приготвя?

Много лесно. Нужно е да имате около 500 грама нарязана целина, от която да направите сок. Ако нямате сокоистисквачка, разбийте целината в блендер, като добавите малко вода.

Към предварително нарязаната целина може да добавите, освен джинджифил, и малко куркума и черен пипер. Лимоновият сок е по желание. Количеството на джинджифила е обелена част от корен, с големината на един показалец.

Напитката се приготвя и се консумира свежа всяка сутрин. Напомняме, че не бива да се взима повече от 10 дни, като почивката до следващия курс е от 40 дни.

[highlight]Александър Кородецки е роден през 1961 в Санкт Петербург. След като се дипломира с отличие в един от техническите университети работи във физическа лаборатория, изучава физиката на полета. Всичко в живота на Александър вървяло доста добре, докато не се разболели най-близките му – неговите родители. Диагнозите били страшни и разочароващи – от артрит на коляното до рак на стомаха. Заболяванията прогресирали, и Александър, зарязвайки защитата на докторска дисертация, волю-неволю се заема изучаването на традиционната медицина.[/highlight]

Източник: online-detox.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *