Реджина Брет – жената, която победи времето и… рака!

Реджина Брет е невероятна жена, която изглежда забележително добре за своите 56 години. Реджина е жената, която победи времето и тежката болест рак на гърдата

Ето какво казва самата Реджина Брет, станала известна не само заради книгите, които написа, и заради които има номинация за наградата Пулицър.

„Интернет ме състари. Ден преди да навърша 45 години, аз написах колона от 45 урока, на който ме научи на живота. Добавих още пет урока, когато навърших 50 години. Моите уроци за живота завладяха целия свят. Странно защо в някои публикации представят моите 45 урока, като уроците на 90-годишната Реджина Брет. И, кой знае защо, публикациите почти винаги са придружени от снимката на прекрасна възрастна жена, която изглежда зашеметяващо. Не, това не съм аз! Това е моден дизайнер Ирис Апфел.“

Днес ще си припомним няколко от забележителните уроци на Реджина Брет. Нейните размисли и заключения ще дадат сила в труден момент, или ще ви помогнат да намерите вдъхновение и сила там, където си мислите, че вече е изчерпана.

Реджина Брет

Реджина Брет се разболява от рак, когато е на 41 години. Уроците на Реджина отразяват това, което е научила от живота като самотен родител. Това са уроците на човек, който е претърпял разочарования, докато е търсил подходящия партньор в живота, борейки се с рак на гърдата и лекувайки раните от едно не особено щастливо детство и трудна младост. Тези уроци отразяват онова, което Реджина Брет е научила от своите читатели за нейните вече повече от 30 години като журналист.

Ето една малка, но важна част от уроците на Реджина Брет

Децата ви имат само едно детство! Направете го незабравимо! Реджина Брет

 

1. Животът е хубав, дори и когато не е справедлив.

2. По-добре да забравите за онзи, когото сте решили да мразите. Липсата на чувство е по-здравословно от омразата.

3. Дори и да се съмнявате, направете една малка крачка напред, едно пробно действие, преди да се откажете напълно.

4. Разбираме колко кратък е живота едва когато се разболеем. И понеже смъртта е неизбежна, безсмислено ще е да прекарваме времето в съжаление или омраза.

5. Когато сме болни, родителите и приятелите ни се грижат за нас, а не работата. Оценявайте и се грижете за човешките взаимоотношения!

6. Започнете да заделяте пари за старини още от първата си заплата.

7. Дълбокото дишане успокоява ума. Медитацията е полезна, дори и да си мислите, че не я правите както трябва.

8. Как се справям с моето заболяване? С шепа ядки и шепа плодове всеки ден. И малко черен шоколад!

9. Щастливото детство може да бъде във всяка възраст. Но второто детство зависи от вас!

10. Ако нещо не е красиво, полезно или забавно – отървете се от него! Ако има около вас хора, които ви карат да се чувствате уморени, докато общувате с тях – тръгнете си, и никога повече не общувайте с тези хора.

11. Не пазете нищо „за после“. Специалният случай е днес и сега!

12. Ако ви е трудно, ако не може да се избавите от мисълта за нещо, което ви тежи и тревожи, задайте си въпроса дали това ще е толкова важно за вас след 3 години.

13. Дори и да се съпротивлявате, времето ще ви излекува, независимо какво се опитвате да забравите или с какво се опитвате да се справите!

Б17
Оригиналният витамин Б17 срещу рак

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *