Удивителното смути на доктор Андрю Уейл, което ликвидира подуването

Тази невероятно вкусна рецепта за смути на доктор Андрю Уейл ще ви спаси от подуването на стомаха, ставите и лицето

подуването
Подуването на тялото е едно изключително неприятно усещане, което освен проблеми със здравето носи след себе си и крайно неприятни негативни емоции.

Днес ви представяме рецептата на доктор Андрю Уейл. През 1968 година завършва Харвардския университет и взима решение, което завинаги ще промени живота му – той решава да изучи подробно начините и растенията за лечение чрез природата. Освен това решава да пропагандира и начинът, по който широката общественост гледа на собствената си храна. Доктор Уейл се мести в Сан Франциско. Там изучава още по-подробно алтернативните лекарства и се опитва да ги интегрира в по-конвенционалните западни начини за изцеление. В популярни предавания, като тези на Лари Кинг и Опра, Уейл представя диети, които включват органични плодове и зеленчуци, както и прясна риба.

 доктор Андрю Уейл
Доктор Андрю Уейл

Подуването на корема е неудобен проблем, с който все повече хора се сблъскват всеки ден. Ако стомахът ви е толкова издут, че не може да си закопчаете копчето на панталона, това най-вероятно се дължи на натрупаната газ в червата.

Ключов фактор за намаляване на газовете в червата и елиминиране подуването на корема е поддържането на правилен храносмилателен процес, който да осигурява възможно най-бързо и ефективно освобождаване на червата.

Храна, която седи в стомаха или червата прекалено дълго може да създаде усещане за постоянна пълнота и подуване на корема. Освен това, тази храна може да не бъде напълно смляна и да навлезе в дебелото черво, където ще ферментира и ще произведе излишък от газове, които от своя страна ще подуят корема.

Грешните хранителни навици, дисбаланс на хормоните, както и някои храни могат да допринесат много за появата на подуване на корема.

Боб, лук, аспержи, картофи, царевица, гъби и артишок са в списъка на съставките, които често предизвикват подуване, така че трябва да бъдете внимателни, когато ги консумирате.

Ето и рецептата, която е не само вкусна, но и много полезна. Може да правите това смути винаги когато имате усещането, че стомахът ви е подут

– 1 чаша неподсладен бадемово мляко
– 1/2 чаша малини
– 1/2 чаша парченца ананас – за предпочитане свеж
– 8 листа от мента

Инструкции:

Сложете съставките в блендер и обработвайте сместа, докато стане копринено гладка. Налейте в чаши и сервирайте веднага.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *