Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Облекчаване на стомашния дискомфорт и подуването на корема с напитката на Маргарита Королева

С напитката на Маргарита Королева ще можете трайно да се освободите от подутия корем и стомашния дискомфорт

margarita_koroleva
Маргарита Королева е известна руска диетоложка, станала популярна не само в Русия, но и по света с 9-дневната диета. Тази бърза диета е помогнала на не една и две звезди от руската естрада и кино да влязат във форма.

Освен диетата за бързо влизане във форма, Маргарита Королева представя свои рецепти за много от проблемите, свързани с женската красота и здраве. Участията на диетоложката в здравни руски предавания популяризират бързо тези методи. Предлагаме ви един много ефективен начин за решаване на стомашните проблеми и подуването на корема, който освен, че е много ефикасен, може да се направи бързо и лесно от продукти, които се закупуват от най-близкия магазин или пазар.

Прочетете тази статия, ако искате да се отървете от вашия подут корем. Също така, трябва да ви напомним, че летните дни не са много далеч …

За да се подготви тази детоксикираща напитка, трябва да си набавите някои съставки, които може би вече имате у дома. Освен, че може да ви помогне при подуване на стомаха, напитката на руската диетоложка Маргарита Королева ще ви даде и много енергия, ще подсили имунната система и ще подобри метаболизма.

Необходими съставки:

1 чаша вода (около 300-350 мл.)
2 супени лъжици ябълков оцет
2 супени лъжици лимонов сок
1 чаена лъжичка канела
1 щипка лют червен пипер
1 супена лъжица мента
Подсладител на вкус (мед или стевия)

Как да направите напитката на руската диетоложка Маргарита Королева?

Първо сварете ментов чай от водата и ментата. След това смесете всички съставки в една чаша. Разбъркайте добре. Хубаво е ментовия чай да не е съвсем студен, за да може да се разтворят всички съставки.

Пийте сместа в продължение на 2 седмици, 20 минути преди всяко хранене (три пъти дневно). След това пийте тази напитка само веднъж дневно преди закуска или обяд, след първите две седмици.

Все пак, ако имате някакви здравословни проблеми, консултирайте се с лекар преди да започнете да пиете тази смес.

Защо са тези съставки от полза?

Ябълковият оцет е богат на пробиотици и други полезни бактерии. Той стимулира имунната функция, помага при висока кръвна захар и запек, и контролира апетита.

Лимоновият сок е богат на витамин С и електролити. Този плод може да намали риска от много заболявания, вируси, да поддържа кожата здрава и да е добър помощник при загубата на тегло.

Канелата е антиоксидант, който балансира кръвната захар.

Лютият червен пипер повишава метаболизма и стабилизира кръвното налягане.

Ментата успокоява нервният стомах.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *