Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебната смес на Джуна за прочистването на стомаха от бактерии ще направи чудеса за вашето здраве!

Прочистването на стомаха от бактерии е труден и деликатен процес и стомашните бактерии са често срещано явление в днешно време

смокиниНо облекчението и ползите за здравето след това са уникални. За да прочистите стомаха си от бактерии днес ви препоръчваме това безопасно и естествено средство. Рецептата е на руската лечителка Джуна, която тя сподели в едно от последните си интервюта за „Российская газета“.

Това е лесния и безопасен начин на Джуна за прочистване на стомаха от бактерии. Знае се, че в последните години от живота си руската лечителка  боледуваше много. Тя винаги е споделяла, че предпочита да облекчава състоянието си с рецепти от билки и други естествени природни средства.

Рецептата на Джуна за прочистване на червата и стомаха от бактерии е само от две съставки: сушени, нарязани на не много ситно смокини и зехтин. Естествено, зехтинът трябва да е от най-добро качество.

Смокини в зехтин е най-доброто средство за предотвратяване развитието на бактерии в стомаха

Сложете смокините в подходящ съд, като предварително ги нарежете, и след това се изсипва студено пресования зехтин. Зехтинът трябва просто да ги покрие леко.

Оставя се да престои в продължение на на най-малко 40 дни и след това просто трябва да се яде парче смокиня всяка сутрин на празен стомах.

Когато смокините свършат, се взима по една чаена лъжичка от останалия зехтин.

OneBiotic пробиотик
УанБиотик – пробиотик с над 200 милиарда живи бактерии във всяка капсула!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *