Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Непременно прочетете това, ако ви е грижа за косата!

След летните месеци косата има нужда от „рестарт“. За да възвърнете блясъка, еластичността и здравия й вид, трябва да се погрижите да подхраните косъма в дълбочина. Възстановяващите продукти ще ви помогнат, но не се спирайте единствено до регенерираща маска или серум, а заменете дори обичайните ви шампоан и балсам с възстановяващи. Комбинацията от възстановяващи продукти ще укрепи косата ви.

Beautiful-Hair
Красивата коса изисква грижи

Балсам или маска

Балсамът е много добър избор за суха коса. Той улеснява разресването, изглажда и придава мекота. Освен това укрепва връхчетата. Серумът и маската имат силно възстановяващо действие и първото, което ще забележите след използването им, е връщането на блясъка и еластичността на косъма. Ако често използвате сешоар или преса за коса, непременно добавете и крем, който да предпазва косата от силната топлина.

Колко често да миете косата

Това зависи от индивидуалния случай и състоянието на косата. Когато се налага ежедневно измиване, нека е с шампоан за такъв тип използване. Сухата коса има нужда от шампоан с по-богата формула, докато за мазната трябва такъв, който има регулиращо себума действие. По-важно е как измивате косата. Правилният начин е да размиете с малко вода в шепите си шампоана и след това да го нанесете върху косата. Втривайте в скалпа с нежни кръгообразни масажиращи движения – така ще стимулирате кръвообращението, а това е полезно за косата.

Рецепта

Намачкайте вътрешността на зряло авокадо, добавете едно яйце и разбъркайте добре. Нанесете тази маска върху влажна коса и я оставете да действа 20 минути, след това изплакнете обилно. Косата ви ще стане здрава и лъскава, благодарение на витамините, мастните киселини и минералите, които се съдържат в авокадото.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *