Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само за жени: изцеление и пречистване с аквамарин

Красивият аквамарин е задължителен за жените, които искат да подобрят своето здраве и да запазят красотата си

аквамарин Изцелява и изчиства физическото тяло. Хармонизира емоциите, мислите, чувствата и постъпките. Изпълва с мъдрост, благосклонност, покой (външен и вътрешен). Лекува депресия, мъка и печал. Изпълва с енергиите на бодростта и радостта. Способства за хармонизиране на ендокринната система и помага за изцеление от всевъзможни „женски“ болести.

Още от древността за жените една от най-важните функции на аквамарина е помощта при зачеване и раждане на дете. Този камък в продължение на хилядолетия е един от най-важните магически помощници при този проблем. Аквамаринът е и камък на творчеството, помага за разкриване на творческите способности и таланти. Наниз от аквамарин активира творческите способности и е много полезен на хората с творчески професии. Камъкът дарява вдъхновение на писатели, оратори, художници, журналисти.

Аквамаринът добре се „зарежда“ във вода. При пътуване на море винаги вземайте със себе си украшения с аквамарини. Там те ще получат поредния енергетичен заряд, който по-късно ще ви отдадат.

Аквамаринът много обича съчетанието от енергиите на небето, въздуха и водата. Така той си почива и се зарежда.

За да настроите аквамарина, поставете го пред себе си, наклонете се към него колкото може по-близо, така че устните ви да са на нивото на камъка (или го вдигнете) и му прошепнете: „Аквамарин, даден ми от природата и Вселената, благодаря ти! За помощта, вдъхновението, силите и всичко, което ми даваш с любов и за благо!“

При медитация аквамаринът активира гърлената чакра.

Ако имате срочна поръчка в работата, а вдъхновението така и не идва, вземете лист хартия, напишете на него задачата си и поставете отгоре аквамарин. В най-близко време вдъхновението ще ви посети и ще се изпълните с нови идеи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *