БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Тази рецепта при запек ще реши проблема Ви!

Тази рецепта при запек може да Ви помогне да се справите с този проблем по няколко начина – с готовия и проверен продукт Бодилакс или сами да си приготвите лек в домашни условия

3 рецепти против запек
проблем със запек

Рецепта при запек:

Смилат се 1 кг смокини (зрели) с машинка. Омесват се с 10-15 грама брашно от билката майчин лист. Отварата се слага в малки бурканчета и се съхранява във фризер. Едно от бурканчетата се слага във фризер и се взема по 1 супена лъжица 1 час преди закуска.

Взема се 1 клубен захарно цвекло и се сварява до омекване в 2 литра вода. Пие се по 1 чашка няколко пъти дневно на гладно.

От билката кукуряк се взема корена. Разцепва се на две и едната половина се вари в 250 мл вода. След кипване на бавен котлон ври още 5 минути. Пие се по 1 кафена чашка.

Ако не Ви се занимава да си направите сами лек в домашни условия при запек, може да се доверите на изпитаната и с доказано действие рецепта на изтъкнатият проф. д-р Петър Манолов, която е позната на българския пазар под името Бодилакс продукт не само за запек и отслабване, но и за цялостна регулация на стомашно-чревния тракт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Тази рецепта при запек ще реши проблема Ви!

  1. Марин каза:

    На всеки действа по различен начин, но в дъното на тази лечебност стои: САМОВНУШЕНИЕТО И ПСИХИЧЕСКАТА НАГЛАСА НА ОРГАНИЗМА, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *