ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете упражнението „Дихание през сърцето“ за укрепва на имунната система! Невероятно е!

Това упражнение е ценно за поддържането и укрепването на имунната система

breathing 1. Настанете се така, че нищо да не ви безпокои. Заемете удобна поза, затворете очи и се отпуснете.

2. Започнете бавно да вдишвате и да издишвате, като при това почувствайте, представете си или „вижте“ как вашето дишане преминава право през сърцето ви. Продължете в този дух около 15 секунди.

3. Помислете за някого, когото ви е много лесно да обичате – приятел, дете, любим. Когото и да изберете, нека да бъде някой, към когото изпитвате голяма любов и признателност. Съсредоточете се върху любовта си към този човек. Спомнете си как го гледате, представете си го с нежност. Спомнете си как звучат гласовете ви, когато разговаряте, как го подкрепяте или той вас, помислете как се докосвате до него и той към вас. Продължете да мислите за взаимната си любов и признателност с този човек в продължение на 15 минути (най-краткият период е 5 минути).

4. Ако ви посетят външни мисли, меко им позволете да си отидат и върнете вниманието си обратно към диханието през сърцето. Отново се върнете към своята любов към този човек.

5. Ако ви пречат външни емоции или почувствате блокировка в усещането на любовта, представете си как сърцето ви се размеква. Кажете си, че този път всичко ще се получи в съвършенство. Дишайте през сърцето и „вижте“, почувствайте или си представяйте как сърцето ви омеква. Запитайте се: „Какво е да си в съгласие и съвършено отпуснат“. Няма проблем, ако не се получи гладко – просто направете нещо хубаво за себе си.

6. След това се погледнете или си се представете отстрани: седите отпуснати и правите това упражнение. Вземете любовта, която изпитвате към другия човек, и я изпратете към самия себе си.

7. А сега изпратете тази любов на другите. Отначало – на хората, които ви е лесно да обичате. Когато сте готови, опитайте се да изпратите любовта и на други, дори и на хора, които ви е трудно да обичате. Ако не успеете да усетите любов, кажете си: „Искам да бъда способен да чувствам тази любов и да я изпратя на този човек и докато го желая, те ще я получат от Бога и от моето Висше Аз и от Вселената“. Просто пожелайте те да получат любов.

8. Когато сте готови, почувствайте или си представете, че сте напълно обвити в покрова на любовта, след което отворете очи. Запишете усещанията си, предчувствията, мислите и чувството на вътрешен покой. Кажете си, че винаги ще помните, че всичките ви действия в живота ще са базирани на тези чувства.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *