Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Откриха една от причините за появата на множествена склероза

Множествена склероза е едно коварно заболяване, защото често развитието на болестта протича без хората да си дават сметка за него, а когато то бъде индикирано, вече е доста късно

От много години учените търсят както причините за появата на множествена склероза, така и най-добрите начини за нейното лечение.

Според последните открития, публикувани в световните медицински издания, липсата на витамин  D или прекалено ниските му нива, са съществена причина за появата на множествена склероза.

След като хората разполагат с тази информация, могат сами да се замислят дали приемат достатъчно количество витамин D.

Витамин D набавяме най-лесно от слънчевата светлина.

Най-лесната индикация за наличие на витамин D в нашето тяло е свързана с ноктите.

На много жени ноктите през късната есен до пролетта започват да се цепят и да се чупят лесно. Когато времето се стопли и животът навън закипи много по-активно, слънцето ни дава витамин D и ноктите спират да се чупят както преди.

Витамин D набавяме чрез морската и океанска риба като херинга и скумрия. Чували сте за малките таблетки рибено масло, което изписват на малките деца, когато нямат достатъчно апетит, за да не се разболеят от рахит.

В жълтъка на яйцата и в черния дроб също има от значимия витамин.

Продължителният дефицит на витамин D може да доведе до рак и до проблеми с костите.

Наличието на витамин D в организма помага от приетите храни да бъдат качествено усвоени фосфор и калций, а след това да бъдат разпределени до клетките на костите и на мозъка.

Лекарите напомнят, че приемът на витамин D също трябва да бъде под контрол, защото пренасищането на организма може да доведе до здравословни проблеми.

За подобряване на състоянието при множествена склероза се препоръчва НЕВРОХЕЛТ.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *