Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечителят Косьо Любенов – Вадимелис лекува с космическа енергия (ВИДЕО)

Ние даже не предполагаме колко силна е универсалната космическа енергия, казва лечителят Косьо Любенов – Вадимелис, който е върнал здравето на стотици болни

Лечителят Косьо Любенов – Вадимелис има необикновена съдба.

Преди години въобще нямал представа, че космическа енергия съществува като понятие и като реалност.

Той завършил средно образование като готвач. Записал се студент по химия, но след промените в България и кризата от 90-те заставили младия мъж да емигрира в чужбина. Там бил строител, продавал вестници и списания, работил като барман и сервитьор.

В продължение на  5 години пребивавал  в Южна и Североизточна Франция;  служил е в чуждестранния легион; бил нaeмeн вoйник,  а след това станал гepoй в Босна.

kosmicheska-energia
Лечителят Косьо Любенов – Вадимелис прави диагностика на Любо Кулезич и лекува с космическа енергия

За проявена храброст,  лечителят Косьо Любенов – Вадимелис получил френско  гражданство. Бил награден с 6 медала за храброст, с карта на ветерана от бойни действия и с други отличия.

Тези награди му осигурили  легално право за работа и за престой във Франция, както и да пътува  из цяла Западна Европа, преди България да влезе в ЕС.

След като напуска армията, Косьо Любенов – Вадимелис започнал работа в Южна Франция и всеки ден трябвало да пътува по 100 км до работното място  и обратно.

Една нощ, след като пътувал с колата, той заспал и направил тежка катастрофа.

Бил в кома цели 48 часа.

От катастрофата имал страшни травми като строшена  кост на челото,  спукани  тампони на ушите, счупени ребра и перфорация на белия дроб, а околомозъчната течност изтекла.

След комата 36 дена бил на лечение в болницата, а после 3 месеца домашен стационар.

След като се възстановил, Косьо Любенов – Вадимелис преминал обучение за лечение по метода на Св. архангел  Ханиел.

Това лечение включва всички познати на човечеството практики за традиционно и нетрадиционно лечение.

По време на обучението, духовните учители на Косьо Любенов – Вадимелис му помогнали да направи няколко регресии в предишните му прераждания и да опознае неговата цялостна духовна същност.

В България, заедно с известните  Момера Пенчева, Кубрат Томов,  Игнат Игнатов, Георги Изворски  и Дончо Кръстев създават фондация, чиято задача е да привлича и да насочва космическата енергия към България.

Пред  Светлана Терзиева – Сесил, Косьо Любенов – Вадимелис споделя още, че фондацията е привлякла Поли Паскова и Христо Косашки, много изпълнители на БГ фолклор, за да могат всички те – изпълнители, лечители и други духовни хора да заредят атмосферата около нашата страна с огромна доза положителна космическа енергия.

Още интересни факти научете от видеото по-долу.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *