Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Китайската традиционна медицина може да накара щъркела да дойде и във вашето семейство

Освен за лечение на безплодие китайската традиционна медицина препоръчва билколечение и при бременност

бременност билки Билколечение се препоръчва и при сутрешно неразположение, опасност от помятане и депресия след раждане.

Една известна отвара, препоръчвана да се приема 3-6 месеца преди зачеване, се нарича Rock on Tai Mountain. Предназначението й е да укрепи жизнената енергия чи и кръвта на жената. Според традиционната китайска медицина майчината кръв подхранва, чи енергията предпазва, а енергията в бъбреците задържа плода.

Китайските лечители използват акупунктура, за да улеснят зачеването, като прочистят черния дроб от застояла енергия, да пазят плода от помятане чрез съхраняване на чи в бъбреците и да предизвикат родилен процес.

Традиционната китайска медицина препоръчва въздържане от полов акт по време на бременност, за да може плацентата да се развива нормално и да не се нанесе увреждане на органите в тялото на майката.

Смята се, че билките могат да облекчат състоянието на бременните. Много от тях се пият под формата на чай, които се продава в аптеките и дрогериите. На бременните се препоръчват следните билки:

Чай от листата на червена малина се препоръчва при всякакви случаи. Той е добър източник на желязо, тонизира матката, предпазва от недоносване, инфекция, схващане и анемия. Червената малина помага на родилния процес, като стимулира контракциите. Билката предотвратява обилно кръвотечение по време на раждане и след това.

Диоскореята (див ямс) и коренът от репей помагат при сутрешно неразположение. Дивият ямс помага при болки и крампи. Билката се взема за намаляване на риска от помятане. Коренът от репей е добро средство при задържане на вода и предпазва детето от жълтеница.

Лютива мента се взема след първото тримесечие за преодоляване на гаденето. Тя помага за храносмилането, облекчава стомаха и укрепва тялото.

Ехинацеята (различни видове) укрепва имунната система за борба с простуда, грип и инфекции.

Копривата и глухарчето предпазват от високо кръвно налягане и задържане на вода. Копривата съдържа витамин К, предотвратява обилното кръвотечение, предпазва от хемороиди и подобрява функцията на бъбреците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *