ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сензационна руска рецепта: изключителен домашен лек, който помага при стомашни смущения!

Това е 100% ефективна рецепта, която смайва със своята простота

нар

Може би и заради това е толкова ефективна. Древните лекари са вярвали, че най-добрите лекарства не съдържат повече от три съставки.

Ще останете изумени от това колко лесна е тази рецепта, а нейната ефективност и почти магичния начин, по който помага, ще ви накара да я споделите още сега с всичките си приятели.

Тази рецепта напълно може да излекува  разстроения стомах по естествен начин само с една съставка, която всеки може лесно да получите: лекува диария и салмонелоза за 5 часа и стомашна язва, колит и чревна дисбактериоза за 7 дни!

Това е първото в света билково лекарствено средство, което е патентовано. Този изключителен лек се прави от изсушена кора на нар – нещо, което дори самия Хипократ е ползвал.

През декември 1999 година в руската преса беше публикувана статия „Забравеният Хипократ и лечение с растения“ от руския билкар Г. И. Глубокий, където той пише за рецептата, която ефективно лекува дизентерия, диария, холера, апендикс (без хирургическа операция!), салмонелоза. Той е патентовал тази рецепта още през 1996 година. Оттогава насам в Русия се продава препарата „Антибак“, който представлява силен извлек от сушени кори от нар. Но това, което представлява „Антибак“, може да се направи и у дома. Колкото по-дълго време употребявате това природно средство, толкова по-добре.

Преди да дадем подробности за рецептата, трябва да припомним, че източната медицина използва сушена кора от нар под формата на прах. Този прах се добавя към различни сокове и смутита, като една равна чаена лъжичка сушена кора от нар е достатъчна за целия ден.

И така – как да направите тази сензационна руска рецепта?

Съотношението на сушената кора от нар и водата е 01:20. В предварително загрята чаша гореща вода /не повече от 200 мл/ сложете 10-12 грама изсушена кора от нар. Покрийте. Оставете да престои 25-30 минути. След това можете да го пиете. Не махайте корите, докато пиете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *