Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето ги соковете, които нормализират анемията!

Анемията идва от недостиг на желязо в организма

Соковете, които нормализират анемията

Това е състояние, свързано с кръвта, и жените често страдат от нея, най-вече по време на периоди на изобилна менструация или поради лош избор на диета. Можете да си помогнете и да нормализирате състоянието, ако страдате от анемия, като консумирате тези няколко натурални сока:

Цвекло и сок от моркови

Цвеклото съдържа високо количество желязо, което помага за лечение и предотвратяване на анемията. Добавянето на моркови към него, заедно с бирена мая улеснява усвояването на желязо.

Необходими продукти:

-1 цвекло
-1 морков
-2 супени лъжици бирена мая
-1 чаша вода

Начин на употреба:

Започнете с измиване и нарязване на цвеклото и морковите. Пасирайте ги заедно с една чаша вода. След като те са добре смесени, добавете бирена мая. Пийте готовия сок половин час преди закуска.

Сок от спанак, цвекло и боровинки

Спанак, цвекло и боровинки е силно питателна смес, която осигурява високо количество желязо. Това е идеалното допълнение към вашето хранене, освен това лекува анемията.

Съставки:

-1 ч.чаша плодове от боровинки
-3 малки репички
-1 цвекло
-2 шепи спанак
-1 чаша вода
-1/2 супена лъжица бирена мая

Начин на употреба:

Измийте всички съставки добре. След това добавете в блендер плодовете, репичките, спанака и цвеклото, нарязани на малки парченца. Сипете чаша вода и смелете до еднородна смес и добавете парчета бирена мая. Това е една добра добавка за увеличаване на дозата желязо.

Винаги пийте този сок половин час преди закуска!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *