Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за изхвърляне на излишните течности от организма

Обърнете навреме внимание на този проблем, преди да е нанесъл сериозни поражения върху организма ви

Често пъти поради една или друга причина се стига до там, че организмът се затруднява с изхвърлянето на излишните течности. Това ни създава дискомфорт и ни кара да се чувстваме като балон, който всеки момент ще гръмне.

За да се избавите от този проблем, който никак не е безобиден, можете да използвате ананасовата вода, която гарантирано ще ви избави от излишните течности в организма.

korem-otslabvaneТази рецепта е още от древността и с годините се е превърнала в едно от най-популярните природни средства за борба с излишните течности. Приготвя се изключително бързо и лесно, а в същото време е много ефикасна. Резултатите се забелязват веднага – усещате лекота, тъй като организмът ви вече е започнал да изхвърля излишните течности, които са ви затруднявали.

За да си приготвите тази така ефикасна вода, са ви необходими:

1 пръчка канела (не е задължителна)

кората на един ананас

литър и половина вода

Измийте и нарежете кората от ананас на малки парченца и ги залейте с цялото количество вода. Варете сместа на силен огън за 20 минути. След като изтече времето, отдръпнете отварата от котлона и я оставете да се охлади. Напитката вече е готова, но имайте предвид, че трябва да се съхранява в съд с херметическо затваряне. Пийте по една чаена чаша от вълшебната отвара всяка сутрин преди закуска в продължение на петнайсет дни. Направете почивка седем дни и повторете отново курса, пише framar.bg.

Срещу излишните килограми помага и натуралния продукт Бодилакс, специално разработен по рецепта на проф. д-р Петър Манолов.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *