ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебна смес с канела лекува няколко болести наведнъж

Всеки иска да бъде здрав. Всеки иска да лекува болестите без да дава много пари

kanela И най-вече – днес хората имат желание да се лекуват с естествени, натурални средства, които да не увреждат допълнително здравето им. Чували сме за широкоспекърни лекарства, но могат ли билките да лекуват няколко болести наведнъж?

В нашия случай билки е силно казано. В рецептата, която ви предлагаме, има само една билка – листа от мента. Редовният прием на свежа мента, или дори на чай от мента, има ползи за здравето, които не е необходимо да изброяваме сега – широко известни са.

Другите компоненти в рецептата са ябълков оцет, джинджифил, мед и канела.

Какво е съотношението, което трябва да спазвате?

• 1 чаена чаша хладка вода
• 1 ч.л. канела
• 2 сл. ябълков оцет
• 2 сл. лимонов сок
• 1 сл. мед
• 1 чаша вода
• 1 щипка настърган джинджифил
• няколко накъсани свежи листа от мента

Канелата регулира нивото на глюкозата и на холестерола в кръвта и подобрява реакцията към инсулина при диабетици. Причината е в съдържащия се в нея хром.

Ябълковият оцет сваля кръвното, ако се приема всеки ден, тъй като съдържа оцетна киселина.

Лимоновият сок доставя флавоноиди, които са силни антиоксиданти. Най-изобилен в лимона е витамин С. Той „лови“ свободните радикали в тялото и така укрепва имунната система.

Медът носи много ползи за организма заради изобилието от ензими, минерали, витамини и полифеноли.

Използвайте тази рецепта при висок лош холестерол, високо кръвно и задължително ако страдате от диабет. И да не забравим – приготвяйте този невероятен еликсир и при положение, че искате да отслабнете или просто да подобрите здравето си. Не е необходимо да приготвяте големи количества. За по-малко от 5 минути вие ще имате един чудесен разсънващ утринен коктейл, който ще ви накара да забравите за кафето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *