Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези грешки водят до хроничен цистит

Не прибягвайте до самолечение, за да не усложните допълнително проблема

Не винаги лечението с похватите на народната медицина е добър вариант.

Ако се опитате да излекувате цистита с народни рецепти, рискувате да го превърнете в хроничен.
Разбира се това далеч не означава, че рецептите от народната медицина не биха могли да ви помогнат в някои случаи, но що се отнася до цистита, не трябва да разчитате само на тях.

Разбира се има много рецепти на лечители, които обещават да ви изцерят от неприятния цистит, но за съжаление са без резултат. Ако въпреки това упорствате и решите да лекувате заболяването по този начин, рискувате да го превърнете в хронично.

Не прибягвайте до самолечение, за да не усложните допълнително проблема
Не прибягвайте до самолечение, за да не усложните допълнително проблема

Трябва да знаете, че няма да можете да излекувате цистита с помощта на горещи вани, различни настойки, топла вина или пък диуретични чайове.

Всички тези методи само ще притъпят признаците на възпалението и да облекчат до известна степен симптомите, но в никакъв случай няма да ви излекуват цистита.
Дори съществува риск да предизвикате усложнения, ако сте повярвали в чудодейните свойства на урологичните чайове и топлата бира.

Лечението на цистит е комплексно. Първоначално специалистът изписва подходящ антибиотик, който да се справи с причината, предизвикала възпалението. Курсът на лечение с антибиотик продължава между 5 и 7 дни, в зависимост от вида на медикамента.
За да облекчат състоянието, специалистите допълват антибиотичното лечение с противовъзпалителни медикаменти, които да нормализират уринирането.
За пълното излекуване от цистит обаче, курсът на лечение и неговата продължителност трябва да бъдат определени от специалист, спрямо състоянието ви, пише myclinic.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *