Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Вероник Дезалниер: Яжте кайсии и техните полезни ядки против рак

Трагедия в семейството накарала д-р Вероник Дезалниер да търси алтернативно лечение на рак. Днес тя твърди, че го е открила във вкусните кайсии и техните ядки

Д-р Вероник Дезалниер не е открила, че в костилките на сочните кайсии се съдържа веществото лаетрил, което предпазва от рак и което унищожава туморните клетки. Но тя лично се е убедила в тяхното положително действие.

През септември 1983 г. лекарите откриват рак на панкреаса на бащата на д-р Вероник Дезалниер. След няколко месеца той умира.

Съсипана от мъка по своя баща и от факта, че е лекар, а не е могла да направи нищо, за да го спаси,  д-р Вероник Дезалниер започва да търси всички възможни начини за борба с рак. Понеже през 1983 – 84 г. интернет все още не е съществувал, тя преровила купища с книги в библиотеките на Франция, Мексико и Северна Америка.

veronic-dezalnier
Д-р Вероник Дезалниер препоръчва консумация на кайсии и кайсиеви ядки в борбата с рак, заради витамин В17

Така достига до американските открития, че в ядките на кайсиите и на бадемите се съдържа витамин В17, който е нещо уникално като възможности за човешкото здраве.

Дълги години американските власти бяха забранили  употребата на витамин В17 с мотив, че няма достатъчно случаи на излекувани от коварния рак пациенти.

Причината е друга. Големите фармацевтични концерни нямали интерес за лечението на рак да се използват толкова елементарни средства, а не техните скъпоструващи препарати и медикаменти за химиотерапия.

Днес  д-р Вероник Дезалниер препоръчва на своите пациенти да ядат зрели кайсии, които са богати на огромно количество витамин С, магнезий, калций, калий, фосфор, фруктоза.

Те прочистват организма от токсини и тежки метали.

За съжаление страдащите от диабет не могат да ги консумират, защото са твърде сладки.

Вместо да изхвърлите костилките от кайсиите, счукайте ги и яжте техните ядки, съветва д-р  Вероник Дезалниер своите пациенти и по време на лекции, свързани със здравето.

Има и още по-лесен начин да използвате витамин В17 целогодишно. Това е възможно чрез таблетките хранителни добавки,  които освен, че предпазват от рак, подсилват имунната система, сърцето, кръвоносните съдове и други органи, при това без странични ефекти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *