Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да използваме пчелния прашец за лечение?

От незапомнени времена човек се е опитвал да използва всичко, което може да се намери в природата и да се прилага за лечение на различни заболявания. Не остават незабелязани полезните свойства и на пчелния прашец. В момента прашецът се превръща в много популярен лек в цял свят и се използва както в традиционната медицина, така и в нетрадиционната.

p4elenКакви са ползите?

  1. Енергия – разнообразието от хранителни вещества, съдържащи се в пчелния прашец го прави ефективен природен антидепресант.
  2. Често се използва в продукти, които са предназначени за лечение на възпалителни заболявания и възпаление на кожата, такива като псориазис или екзема. Аминокиселините и витамините защитават регенерирането на кожата и помагат на клетките.
  3. Дихателната система. Пчелният прашец съдържа големи количества антиоксиданти, които имат противовъзпалителни ефекти в белодробната тъкан и предотвратяват появата на астма.
  4. Лечение на алергии – той намалява наличието на хистамин.
  5. Храносмилателната система – в допълнение към полезните витамини, минерали и протеини, пчелният прашец съдържа ензими, които могат да помогнат в храносмилането.
  6. Имунната система – прашецът е добър за чревната флора и по този начин поддържа имунната система. В състава му има естествен антибиотик, който предотвратява инфекцията от вируси. Също така е богат на антиоксиданти, които предпазват клетките от окислението на вредните свободни радикали.
  7. Използва се за лечение на наркомании и преяждане.
  8. Подпомага сърдечно-съдовата система, защото съдържа голям брой биофлавоноиди, които укрепват капилярите, кръвоносни съдове и помагат при проблеми на. Предотвратява съсирването на кръвта и може да помогне за предпазване от инфаркт и инсулт.
  9. При мъже, които страдат от доброкачествена хиперплазия на простатата, пчелният прашец може да помогне за намаляване на възпалението и да спре честото желание за уриниране.
  10. Пчелният прашец стимулира и възстановява функцията на яйчниците, така че може да се използва за подпомагане при лечение на безплодие при жените. То също е чудесен афродизиак! Проучванията в Австралия са показали, че този продукт има лечебни свойства за лечение на последиците от радиацията при облъчване по време на заболяване рак на маточната шийка.

Как трябва да използвате пчелен прашец?

Пчелният прашец е хранителна добавка и е по-бързо и по-ефективно, когато се приема по време на хранене, особено с плодове.

За здравия човек чаена лъжичка пчелен прашец за закуска, за предпочитане с плодове, ще осигури дневната нужда от хранителни вещества, енергия за осигуряване на нормалното функциониране на организма.

Има ли странични ефекти?

Обикновено този пчелен продукт все още няма значителни странични ефекти, но е имало случаи, когато хора са получили алергична реакция, но това е строго индивидуално. Вие трябва да започнете употребата внимателно и да следите дали организмът ви няма да реагира с недостиг на въздух, оток, уртикария и други подобни симптоми.

Препоръчителната доза на пчелен прашец за лечение на заболявания е 500 мг два пъти или три пъти на ден. Ако имате възможност, консултирайте се с личния си лекар за употребата на това средство.

 

Пчелното млечице – най-добре пазената тайна на природата!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *