Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билколечение при астма

Да се счукат 5 глави чесън, да се изцеди сокът от 5 лимона. Хубаво е да се разбъркат с 500 грама мед. Да се вдигне за седем дни на студено и тъмно място. После отново добре да се разбърка. Да се изяждат дневно бавно по 3 чаени лъжички от сместа. Като наближи да се свършва да се направи нова смес. Лечението да не се прекъсва нито ден в продължение на два месеца.

С дървено чукало се счукват 50 грама чесън, изцежда се сокът на три лимона и се налива в шише с широко гърло или бурканче. Устието се покрива с двойна марля и се вдига на тъмно и хладно място. След 25 дена се прецежда. Пие се само вечер преди лягане по една чаена лъжичка с половин чаена чаша вода. Употребява се и при прочистване на кръвта.

1 чаена чаша овес и чаена чаша ечемик се варят на тих огън в 2 литра вода докато остане 1 литър. Прецежда се и се пие 3 пъти дневно по една чаена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *