ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Две рецепти за прочистване на бронхите с народна медицина

Кога ви е необходимо да очистите вашите бронхи? Всеки път, когато изпитвате някакви проблеми, свързани с тях, като например възпаление или излишък на слуз, което ви пречи да дишате нормално.

Както знаете, тези проблеми се нуждаят от специално медицинско лечение и грижи. Няма значение на колко години сте, тъй като и деца, и възрастни могат да страдат от проблеми, свързани с бронхите.

Вижте тези рецепти от народната медицина, с които можете да облекчите състоянието си.

teaЧай от листа на лайм и борови иглички

Ако сте в състояние да намерите лимонови листа или листа от лайм, можете да ги използвате, в противен случай намерете готов чай от лимонови листа. Те са едно от най-полезните средства за лечение на всяко състояние, свързано с бронхите. Лимоновите листа и боровите иглички имат огромни противовъзпалителни свойства. Те могат да понижават температурата, да чистят бронхите от слуз, да намалят кашлицата и да подпомогнат отпускането на мускулите на гръдния кош.

Трябва да пиете този чай два пъти на ден. Всичко, което трябва да направите е да запарите 5 листа от лайм и 5 грама борови иглички в 250 мл гореща вода. Изчакайте водата да заври и отстранете от котлона, изчакайте да се охлади за 10 минути и прецедете. Добавете 1 ч.л. мед за вкус и допълнително облекчение.

bronhite-Carrot-pureeМоркови с мед

Изненадани ли сте? Смесването на моркови с мед ще подобри здравето на вашите подути бронхи и ще спомагне отхрачването, което премахва натрупаната слуз. Морковите съдържат голямо количество бета-каротин и витамин А. Когато се комбинират с мед, се създава естествен антибиотик,  богат на витамини.

Първо, сложете няколко моркови и половин чаша вода в блендер. След смесването им заедно, добавете две супени лъжици мед.

Пийте тази смес при стайна температура. В идеалния случай трябва да се пие два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж преди вечеря. Може да се пие и от деца над 2 години, които за захранени постепенно с мед.

Най-ефикасната рецепта от баба против кашлица!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *