Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесен метод за лечение на панкреатит с картофи

За тази рецепта казват, че е станала популярна след ВОСР, защото била използвана предимно от белогвардейци

картофи В онези смутни времена военните е трябвало да се лекуват бързо и по възможност с неща, които ги има около тях. Не е чудно, че тази рецепта е все още популярна и се използва с успех не само в Русия.

За да направите този лек против панкреатит, ще са ви необходими 3 картофа. Отделете средни картофи, без наранявания и по-гладки. Измийте ги. Не е необходимо да ги белите. Вземете два моркова (също средни по размер), измийте и тях. След това в сокоизстисквачка сложете картофите и морковите. Може, като истински белогвардейци, да настържете морковите и картофите, и след това да ги изцедите, но ако имате сокоизстисквачка ще е много по-лесно и бързо.

В резултат на това вие ще получите чаша картофено-морковен сок – това е вашето лекарство. Три пъти на ден в продължение на половин час преди хранене трябва да се пие по една чаша от този сок, който е задължително да правите преди да го употребите. Лечението продължава една седмица, но подобрение се забелязва още на петия ден. Добре е този сок да се пие поне един месец.

Обърнете специално внимание на качеството на картофите и морковите за лечение. По възможност не ги купувайте от магазина, а ги вземете от някой добросъвестен производител. Така той ще бъде доволен, че е реализирал продукцията си, а вие ще бъдете сигурни и спокойни, че употребявате продукти, които са полезни за здравето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *