Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Имате слабо зрение? Подобрете го с ето тази легендарна рецепта

Това е една чудесна рецепта за тези, които искат да укрепят и подобрят своето зрение

алое Необходими продукти:

-100 грама сок от алое,
-500 грама счукани орехови ядки,
-300 грама мед,
-Сок от 3-4 лимони.

Всичко се разбърква добре. Вземете от така получената смес една малка лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене. Използвайте тази рецепта поне един месец, ако искате да имате добри резултати.

Между другото, тази рецепта не само „изостря“ зрението, но и укрепва организма основно.

Важно!

Растението алое, което ще ползвате за сок, трябва да бъде поне 2-3-годишно.

Ползвайте големите ниски и средни листа, оставяйки непокътнати листата в горната част на растението. Измийте ги с преварена вода, премахнете пъпките, нарежете листата на малки парченца, размачкайте ги и изстискайте сока през сокоизстисквачка или двойно сгъната марля.

Може да поставите листата в чиния и след това в хладилник в продължение на 10-12 дни. В клетките на алоето в тези условия се образуват съединения, известни като „биогенни стимулатори“, които стимулират жизнената дейност на клетките. След това листата се измиват отново и се прави всичко описано по-горе.

Не забравяйте, че сокът от алое е противопоказан при остри бъбречни заболявания, стомашно-чревни заболявания, бременност, остри възпалителни процеси на женските полови органи, заболявания на сърдечно-съдовата система в стадий на декомпенсация, изострена туберкулоза с усложнения, хемоптиза и хемороиди.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *