Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да запазим младостта: лекарите, направиха списък на продуктите, които ускоряват стареенето

Всеки човек иска да остане във форма, да е красив и здрав за дълго време

младост Въпреки, че все още не е измислен еликсир на вечната младост, ние ще ви покажем как да удължите младостта, като премахнете вредните продукти от вашата диета, съобщава Medikforum.

По-специално това се отнася за храни, богати на захар, мазнини и сол.

Например, супата в пакетчета е проста и бърза алтернатива на традиционните супи, заради които се губи много време в кухнята. Въпреки това, в една порция готова супа може да има от 800 до 1000 мг сол. Когато често се консумират готови супи, се наблюдава подуване на тялото, отичане на ставите и задържане на вода в тялото. Това води до увеличаване на кръвното налягане и проблеми с бъбреците и сърцето. Богатите на сол храни увреждат клетките, което насърчава бързото застаряване на населението. Наред с готовите супи трябва да се внимава с консервираните кисели краставички, сосовете, замразените зеленчуци, туршиите и пилешките гърди.

Една чаша бутилиран плодов сок съдържа голямо количество захар. Сам по себе си, сокът също е много кисела напитка, която унищожава зъбния емайл. Повече от 6 супени лъжици захар на чаша води до факта, че нивото на инсулин в тялото се увеличава. И това допринася за процеса на възпаление и наддаване на тегло.

Пържените и мазни храни съдържат много малко полезни хранителни вещества. Те допринасят в голяма степен за бързото застаряване. Тези храни са наситени със сол, и транс-мазнини, които причиняват увреждане на клетките. Ние знаем, че транс-мазнините намаляват защитните сили на организма срещу UV радиацията – основната причина за ускореното стареене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *