ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пробив! Ново откритие лекува диабета от раз

Диабетът се причинява от натрупването на плаки от хормона амилин

Нов пробив на учените може да излекува диабета от раз.

Британските учени се надяват откритието им да реши веднъж завинаги проблема с коварния диабет, който неслучайно е наречен „тихият убиец”.
Екипът е открил причинителят на коварното заболяване. Оказва се, че диабетът се причинява от натрупването на плаки от хормона амилин около клетките на панкреаса (задстомашната жлеза), което затруднява производството на инсулин, пише „Дейли Телеграф”.
Именно този проблем е в основата на двата типа диабет – тип 1 и тип 2.

Диабетът се причинява от натрупването на плаки от хормона амилин
Диабетът се причинява от натрупването на плаки от хормона амилин

Диабетът води до тежки увреждания на целия организъм, а крайниците са сред най-потърпевшите от това заболяване.
Често пъти диабетиците страдат от т.нар. диабетно стъпало или от студени крака. За щастие за този проблем вече има решение – наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER.
Благодарение на революционната технология, те засилват микроциркулацията на кръвта и намаляват значително дискомфорта, който създава диабета върху крайниците.

Всички знаем, че инсулинът е този, който транспортира захарта от кръвта до мастната тъкан и мускулите, които я трансформират в енергия.
Недостигът на инсулин води до струпване на високи нива на глюкоза, което се отразява пагубно върху крайниците, очите, бъбреците, сърцето и нервната система.
Учените са обнадеждени, че новото откритие ще даде тласък в изработването на лек, който да излекува завинаги коварния диабет.

Ако обаче вече сте станали негова жертва и краката ви са засегнати, то наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER, са вашето спасение.

Изследователите, стигнали до откритието за причинителя на диабета ще са готови с новите медикаменти до две години.
Това обаче далеч не означава, че хората, страдащи от това заболяване трябва да се успокояват с мисълта, че в съвсем скоро време ще бъде създадено хапчето, което ще ги избави от болестта, а да продължат да обръщат сериозно внимание на заболяването, пише ezine.bg.

Революционната технология на наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER са отличен съюзник в борбата със студените крака и диабетното стъпало.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *