ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекарство от семки на диня

Учените наскоро откриха, че червената и апетитна диня предпазва от рак. Сега научете как да използвате семките на динята, за да се лекувате

diniataВ сезона на дините можете да направите нещо изключително елементарно. Съберете си семки от диняИзмийте семките и ги сложете да се сушат, ако в момента нямате нужда от тях. Те могат да са ви полезни през зимата, когато в хранителните вериги продават дини, но те са доста скъпи.

Това е едно изключително лесно лекарство за премахване на проблеми с бъбреците от различно естество.

Слаба отделителна способност. Бъбреците не могат качествено да прочистват кръвта и в нея се отлага креатенин. Имате песъчинки или по-сериозно – камъни в бъбреците. При всички тези проблеми на помощ идват динените семки.

Трябва да отделите между 20 или 30 семки. Измийте ги и ги залейте с 2 литра вода, писаха в topactualno.com. Сложете ги на котлона. Когато водата със семките от диня заври, свалете съда от огъня, оставете семките да  накиснат още 15 минути.  Прецедете. Това количество отвара трябва да разделите на 2 равни части, защото ще я пиете 2 дена. Дажбата за 1 ден разделете на 5 части. Трябва да ги изпиете сутрин на гладно, преди  обяд и преди вечеря – на гладно. Около 10 и около 15 часа също. Рецептата се спазва по следния начин – 2 дена пиете отварата от семки на диня, 1 ден почивате. По този начин можете цяло лято да пиете от полезната отвара от семки на диня.

Динята съдържа всичко необходимо, за да победи лятната горещина!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *